mandag 22. september 2008

Hemmlig venn og litt til

8 Åringen min vil bli blomsterdekoratør når hun blir stor. Her er høstens siste bidrag. Jeg synes selv hun er ganske flink, selv om utvalget av blomster i hagen begynner å bli litt begrenset.


Da er prosjektet mitt til Inger Lise ferdig. Det er strikket i Duo Silke/ull fra Design club i Danmark. Jeg har kjøpt garnet på Karmin i Kristiansand. Det bare ropte etter meg en gang i sommer. Mannen min sa tørt når jeg sa det, Det er første gang jeg har hørt at garn roper.

Jeg personlig synes jeg hører det rett som det er.


Jeg håper iallefall at mottager blir fornøyd. Og jeg vet at jeg skal strikke av dette garnet igjen en annen gang.

Pakken kom i posten på fredag, men da var alt klar for en helgetur, så ingen bilder .
Denne gangen kom min hemmlige venn fra Fredrikstad, mer vet jeg ikke. Hun har imidlertid truffet blink når det gjelder garn. Nydelig Mirasol fra DSA, og perfekt blåfarge til meg.
Rosa sokkegarn er alltid velkommen, så nå er det noen som slipper å fryse i vinter også.



Tusen takk!



søndag 14. september 2008

Felisimappe


Har kjøpt meg nok en felisimappe.
Har en fra før også, riktig nok en mindre modell, men er som flere andre blitt helt avhengig av den. Denne lå i postkassa mi da jeg kom hjem på fredag. Herlig.........

Små gryter har også ører, og litt til

Det er noe vi tilstadighet erfarer her i huset,- men denne gangen er det gryta som får duge som modell til septemberpannebåndet i pannebåndalongen. Det er strikket i Tynn Alpakka fra DSA, som jeg fikk fra min hemmlige venn i august. Ble veldig fornøyd med fargen og fasongen. Det blir nok sikkert flere av dette slaget!



Fredag hadde moe seg en liten handletur på Bryn senteret, og hva ligger der.......... jo Mauds garnbutikk. Det ble garn både til sjal og julesokker+litt garn til min hemmlige venn i september, men det er allerede på vei i posten, og er ikke bildet.




tirsdag 9. september 2008

Husmor

Skulle blogge pannebåndet til pannebåndalongen i kveld, men så fant jeg ut at jeg skulle leke litt husmor.

Resultatet ble:pizzasnurrer,boller, rundstykker og brød.

Så .nå er det opp i sofaen med strikking og kaffe, mens jeg koser meg med Grey's Anatomy

torsdag 4. september 2008

Kreftluer til Irenesol


Har strikket disse luene til Irenesol

sitt kreftlue prosjekt.Odessa luene er strikket i Lerke og et garn som er blanding av bomull /lin.Den andre er strikket i Alpakka fra Drops. Håper at det ikke klør for mye. Satser på å få sendt disse avgårde i løpet av noen få dager.

Dishcloth along



Er med på dishcloth along på HB, og har dermed strikket disse to klutene.
Den Til høyre er en Ronilleklut fra August mnd, og den til venstre er en av denne mnd bidrag. De er begge strikket i bomullsgarn fra restlageret mitt.
Planlegger å strikke flere kluter av september mønstrene.

Prosjekt Inger lise



En av mine kjære kollegaer går av med pensjon.

Hun er av den typen at hun hater oppmerksomhet, og derfor vil hun ikke ha noen form for avslutningsfest, eller gave.Siden hun vaar den som tok meg under vingene den gangen jeg begynnte der vil jeg gi henne noe. Strikker derfor dette skjerfet til henne. Jeg håper at hun vil like det.

onsdag 3. september 2008

Det er en første gang for alt

Så skal også jeg prøve meg i bloggens verden. Er blitt inspirert av alle de flinke damene på hobbyboden, og tenkte at dette kan vel også jeg klare.
Det blir vel for det meste en blogg som omhandler mine strikkerier, men kanskje litt smått fra hverdagens kjas og mas også............Vi får se