fredag 26. desember 2008

Hemmlig julevenn


Nå er det vist lenge siden jeg har blogget, for med tydelig tastesyke ble det kun med noen overskrifter og ikke noe annet.

Men nå skal jeg prøve å få det ordentlig.
Fikk en kjempefin pakke fra Solskinnet, den har ligget lenge i påvente av juleaften. Hadde bestemt at den skulle åpnes sammen med de andre gavene.
Hele juleselskapet synes det var en spennende pakke, for det var pakket inn gaver inni gavene. Morro.
Pakken inneholdt 4 nøster ullgarn, 2 nøster Hacko, 1 nøste Opal cotton, strikkemappe, juletrepynt, 2 rosa pannebånd, maskemarkører,saks, telysestaker og en søt liten boks med engler på. I tillegg var det med juleservietter og et hyggelig kort. Følte virkelig at jeg hadde trukket vinner loddet på denne runden av hemmlig venn.

Hemmlig julevenn

Hemmlig julevenn

Litt julestemmning

torsdag 4. desember 2008

Litt førjulsstemning




Da er jeg også igang med Klukka. Har vært veldig i tvil om jeg skulle strikke den eller ikke, men klarte til slutt ikke å la vær. Bestilte garnet fra Birgirsdottir, od jeg er imponert over hvor fort jeg hadde det hjemme i postkassa. Er spent på om jeg kommer til å like fargene når jeg kommer oppover på kjolen, enn så lenge er jeg veldig fornøyd.




Har en litt travel førjulstid som alltid. Det er vel slik når en har barn som har mange fritidsaktiviteter. Det er avslutninger over en lav sko. Mye kos også da.




Jentene gleder seg til jul, hver morgen løper de ned til kalenderene sine for å åpne, og om kvelden er det Julmysteriet av Jostein Gaarder som er høydepunktet.(sammen med blåfjell da)




Mor er godt igang med julebaksten, så det blir nok jul iår også.