mandag 20. desember 2010

Kalendergaver 16-21 desember

Her går det i et om dagen. Vanskelig å få tid til å blogge.
Her er imidlertid alle kalendergavene fra 16des tom idag.
Tusen takk til Shygirl.

onsdag 15. desember 2010

Julegaver og kalendergaver.

Dette sjalet skal bli julegave til moren min. Det er strikket i VM Twin, i en ukjent blåfarge.(We´re different) kjøpt på HB av Synnøve. Mønsteret er hentet fra Raverly, og heter Sweet Jazz.
Som alltid er det vanskelig å få frem den nøyaktige fargen av garnet på bildet.

Den eldste datteren min ønsket seg votter til rødnisselua si. Da kan jo ikke et mammahjerte si nei. SIden jeg jobbet netter sist helg, ble det tid til å mekke noen par votter. Det nytter jo ikke å lage kun et par votter, når man har to jenter.
De er strikket i garn fra lageret her hjemme. Tror det var artic fra Europris. Etterpå har jeg nålefiltet på hjerter til pynt.
Vottene ble pakket inn sammen med den andre gaven i kalenderen den 13. De har vært i bruk siden, og det må jeg ta som et tegn på at de falt i smak.



Så var det mine kalendergaver.
Servietter den 13. De er allerede i bruk. Vi bruker lilla frem til lillejulaften(det er jo advent), og så blir det jul i heimen lillejulaften.

Vaier til pinnene mine den 14.

Og ullgarn i nydelig lillafarge den 15.

Resten av dagen skal brukes til å forbrede juleverksted som vi skal ha seinere idag. Da får jentene besøk av hver sin venninne, og så spiser vi grøt først før vi lager juleting. Gleder meg!

Håper alle har en trivelig førjulstid.

Kalendergaver 9-12 desember

Blir lite tid til blogging om dagen, men her kommer et lite resyme over de siste dagene.

Disse sandkakeformene og lysene var i luke 9. Formene blir kjempefine lysestaker!




Her har jeg puttet flere gaver på et og samme bilde.
Kaffen var den 10. Og for ei kaffekjerring som meg var det midt i blinken.
Den 11. fikk jeg 3 forskjellige oppskrifter, noen har jeg benyttet før andre var nye for meg. Alltid spennende med noe nytt.
Den 12. fikk jeg nydelige pakkelapper. Tusen takk for alle gaver, Shygirl.


onsdag 8. desember 2010

8. Desember

Siden desember er full av ting som skjer både på skole, jobb og i heimen rekker jeg ikke alltid å blogge kalendergavene hver dag. Det betyr ikke at jeg er noe mindre fornøyd med dem.

Dette nøstet var i kalenderen den 6. Helt likt det jeg har fått tidligere, og så fint. Alltid lettere med et prosjekt med 2 nøster istenden for et.



Her er bilde av gaven fra den 7. og 8. Julepynten var i gårsdagenspakke.
Notatblokken i dagens. Kjempekul var jentenes kommentar. Må nok passe på så den ikke havner hos dem. Tenkte å stikke den ned i strikkekurven min jeg.




I kveld er det ingen andre planer i heimen enn å se håndball. Jeg håper de spiller like bra som alle sa de gjorde igår. Samtidig som jentene kaster ball, skal jeg fullføre noen julegaver dvs. feste tråder på masse småprosjekter. KJEDELIG........ men nødvendig.

søndag 5. desember 2010

5. Desember

Jeg synes årets kalender har vært helt knall så langt.
Dagens fangst var en pakke med julekort, og det er jo noe en alltid har brukt for.





lørdag 4. desember 2010

4. Desember

Så var det dagens fangst i kalenderen.
Som tidligere nevnt hadde Shygirl sendt med pakke til jentene også. Jeg vurderte litt for og imot når denne skulle åpnes, men kom frem til at på julaften var det mange andre gaver.
Valget falt på en lørdag, for da var det god tid.

Jentene var himmelfalne. Godis, hårstrikker,klistremerker mm. De syntes at mamma sin kalendervenn var toppers.

Mor selv var også fornøyd. Siden jeg ikke spiser mye sjokolade, men elsker mørk sjokolade var dette tingen. Kos til kaffen i helga. Siden mannen er ute og reiser får jeg den for meg selv også.




Vi hadde tidliger i uka bestemt at vi skulle bake pepperkaker idag. Her er resultatet av noen få etter pynting. Jentene har kost seg med deig, melis og snop. De synes at slik baking kunne vi gjøre hver lørdag.




Jeg har jo hatt en lang bloggpause, men pinnene har ikke hvilt for det. Nesten ingenting har jeg tatt bilde av, men noe er dokumentert.

Disse vottene skal inngå i skolemusikkens julelotteri, så får vi håpe at de som vinner ikke behøver å fryse på fingrene i vinter.



fredag 3. desember 2010

2. og 3. Desember

Siden dagen igår ble litt travel, og en strikkekafe ble prioritert, ble det ingen blogging av kalendergaver. Her blir derfor både dagen og gårsdagens gave vist frem.
Siden jeg har brukt kameraet på mobilen er det desverre litt dårlige bilder.


Denne vaieren fikk jeg idag. denne korte varianten har jeg ikke fra før, så jeg ble veldig fornøyd.


Disse pepperkakeformene var for 2. desember. Det passer bra for i helga er det pepperkakebaking i heimen.

onsdag 1. desember 2010

1. Desember

Så er adventstida igang her i heimen. Vi har siden vi fikk barn hatt tradisjon med å brenne kalenderlys, og iår er ikke noe unntak. Årets lys er tent, og brennes vea alle frokoster og middager i hele adventstida.





Også iår er jeg med på Hobbybodens julekalendervenn. Som jeg nevnte igår, er det Shygirl som er min venn.
Her er dagens pakke, deilig alpakka i nydelig grønnfarge . Samtidig fikk jeg koselig julekort som innledning på kalenderen.
Jeg kan ikke si annet enn at jeg gleder meg til fortsettelsen.

Strikkepinnene har gått flittig i hele høst, og jeg skal prøve å få lagt ut noe av det her.

Ha en koselig kveld!