søndag 18. desember 2011

Her går det unna i desember, rekker ikke å blogge hver dag jeg. Men elsker kalenderen min!!!!! Her er Bilder fra forrige uke. Kan hende jeg blander litt på dagene, men det er bare å beklage. Jeg har fått mønster på fiske sokker fra Jorid. Knapper i mengder, jentene har allerede sett seg ut sine favoritter. Servietter, som er forbruksvare. Julete og fine, ikke for klorete;akkurat min smak. Et nøste til m New Zealand lammeull-flott farge.
Ser til min forferdelse at jeg har glemt fredagens pakke. Det var vire til mine knit picks pinner. Det får man aldri nok av. I helga fikk jeg hårstrikker og mere garn. Begynner å lure på om dette Tove garnet har en plan......
Ble et innlegg i full fart. Norge skal jo spille finale i håndball VM, MÅ SE:

søndag 11. desember 2011

Desemberdager

Disse dagene i desember blir alltid litt hektiske. Det har vært liten tid til å dokumentere kalendergaver. Men det betyr ikke at det ikke er stas å få dem. Gleder meg som en unge til hver dag jeg. Torsdag fikk jeg lilla lys, perfekt siden her i huset er det advent frem til lillejulaften, da brenner vi lilla lys. På fredag fikk jeg et Tove garnnøste til, en litt annen brunfarge enn tidligere, men super farge, elsker brunt.
Igår koste jeg meg med nytt oppskriftshefte fra Sandnes garn. Det blir nok ikke tid før denne jula til å strikke noe derfra, men det kommer juler etter dette. Idag fikk jeg tove garn- likt som forrige gang.Tusen takk!
Disse luene er strikket fra dette årets mønsterhefte med Arne & Carlos luer. Jentene fikk dem i kalenderen sin 1.desember, og de har brukt dem siden. Den beige er strikket i freestyle, synes rett og slett det var et grusomt garn å strikke i. Den andre blå/hvite er strikket i nepal.
Til slutt må jeg vise dere den nydelige soloppgangen fra kjøkkenvinduet mitt. Slik har det sett ut både igår og idag. Jeg bare nyter.

onsdag 7. desember 2011

Nye luker

Jeg elsker kalendere. Pakken igår inneholdt muffinsformer og oppskrift på Brownies muffins. De skulle jeg vist bake til skoleavslutningen i neste uke hørte jeg. Spennende å prøve noe nytt, og muffins er alltid en hit.
Idag fikk jeg nok et nøste med samme duse, fine brunfarge som tidligere og kaffe. Det fristet så å ta den med på jobb i morges, men da hadde jeg ikke fått tatt bilde av den. Nå ligger den i veska til imorgen. Det blir stas. Gleder meg allerede til imorgen og ny pakke.

mandag 5. desember 2011

Luke 4 og 5

Helt fra kalenderen kom i hus, har jentene vært så spente på luke 4. Den skulle nemlig de få. Gleden stod i taket da de pakket opp, og ingenting gleder vel et mammahjerte mer enn det. Eneste skår i gleden var at hele gårsdagen var fylt til randen med aktiviteter.Håndball, ridestevne og julekonsert med korpset. De fikk imidlertid tid til å studere nøye hva pakken inneholdt.
Idag fikk jeg en flott gave;vottemønster og garn. Jeg elsker å strikke votter for tiden, og dette hadde jeg ikke. Garnet var Tove i en dyp mosegrønn variant. Kan sikkert brukes sammen med det nøste jeg fikk her om dagen til nettopp dette vottemønsteret.
Tusen takk, Havbris!

lørdag 3. desember 2011

Ny luke

Her er dagens pakke, deilig Tove garn i en nydelig brunfarge.
Disse tingene skal min kusine få. Hun venter sitt 1.barn i disse dager. Settet og teppet har ligget klart en stund, men nå må det sendes. Teppet er strikket i Merino Ekstra Fine fra Garnstudio. Mønsteret er fra Pickles. Jakke, lue og sokker er strikket i Baby Merino fra Garnstudio.

fredag 2. desember 2011

Advent

Det blir vist lite blogging på meg, men like sikkert som at jula kommer hvert år, kommer advent i forkant av den høytiden.
Da blogger jeg.
For 3.år på rad er jeg med på Hobbybodens julekalender. Iår bytter jeg kalender med Havbris.
Kalenderen kom frem i tide, og fikk plass i kurven på kontoret.




Første desember åpnet jeg denne gaven.Rett og slett innertier, både når det gjelder garntype og fargevalg.


Idag åpnet jeg denne pastillesken. den blir å finne i veska, godt gjemt unna jentene mine.
alt=""id="BLOGGER_PHOTO_ID_5681532571484254162" />

Håper jeg også skal finne tid og rom for å blogge litt om alle de andre prosjektene jeg har svevende rundt om i huset nå før jul.

God helg til alle sammen!